Receptolvasó

Receptolvasószoba a legjobb recepttárakból, blogokból.

Gesztenyegolyók

Hozzávalók: 25 deka mirelit gesztenyepüré, 2 deka porcukor, 1 kupica rum; 13 szem rumos meggy. A bevonathoz: 20 deka étcso­koládé.

A meggyet kimagozzuk, a levét gondosan leszűrjük. A gesztenyét a cukorral, meg a rummal alaposan összedolgozzuk, 13 egyforma darab­ra vágjuk, mindegyikbe egy-egy szem meggyet csomagolunk, és vizes kézzel golyókat formázunk belőle. A hűtőszekrényben egy fél óráig dermedni hagyjuk, majd csokoládéval bevonjuk.

 

Forrás: Finta Kata - Süssünk-főzzünk ízesen

Megosztás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.