Receptolvasó
Receptolvasószoba a legjobb recepttárakból, blogokból.
CSÜRPI
›
Főzzünk ki tűzön jaktejet egy-két órán át, mikor már-már összeállt, rakjuk egy nagyobbacska konyharuhába és kössük el jól a végét. Rakjunk r...
BURANGARMA
›
Olvasszunk vajat egy edényben, tegyük bele melaszt és folytonos kevergetés mellett főzzük össze. Öntsük egy nagy tálcára, hagyjuk kihűlni, m...
TENGO
›
30 dkg rizs 2 dl vaj só Áztassuk a rizst forró vízben, cseréljük háromszor a vizet, majd süssük a vajban kis lángon, sózzuk meg és készen is...
PAKCSA MAKU
›
0,5 kg liszt 0,5 dl melasz 0,5 dl vaj Gyúrjunk kemény tésztát a lisztből, felezzük el és nyújtsuk mindkét felét egy cm vastagságúra. Vágjunk...
DESZI (rizspuding)
›
25 dkg főtt rizs 4 evőkanál cukor 3 evőkanál vaj (jó minőségű) kevés mazsola, dió és kesudió Süssük meg a kissé szétfőzött főtt rizst a vajb...
GYAKOK
›
Süssünk pár percig csirkét, bármilyen rákot, bármilyen húsgombócot, szójababot, főtt cérnametéltet és többfajta zöldséget, majd rendezzük el...
HOTAO ("kovászos sertéshús")
›
Vágjunk 30 cm hosszú, 7 cm széles szeleteket a húsból. Dörzsöljük be sóval minden oldalát, és tegyük a napra. 5 perc elteltével rakjuk agyag...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése