Receptolvasó

Receptolvasószoba a legjobb recepttárakból, blogokból.

„Mackó” csirke

Egész csirkét megmossuk, utána sózzuk meg a belsejét. Készítsünk tölteléket Mackó-sajtból és savanykás, kockákra vágott almával tölt­sük meg, majd zárjuk le a nyílást. Kívül is sózzuk és borsozzuk meg, helyezzük kivajazott tűzálló edénybe, kevés olvasztott, felforrósított vajjal/margarinnal, vagy olajjal forrázzuk le, és előmelegített sütőben süssük, időnként meglocsolva a saját levével.

A sütés félidejében, kb. ½ dl konyakot öntsük alá. Zöldborsós rizzsel tálaljuk.

 

Forrás: Finta Kata - Süssünk-főzzünk ízesen

Megosztás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.