Receptolvasó

Receptolvasószoba a legjobb recepttárakból, blogokból.

Tócsni

Tetszés szerinti burgonya, liszt, só és bors, 1 tojás, fokhagyma. Elkészítés: A nyers burgonyát megreszeljük, sózzuk-borsozzuk, beleütjük a tojást, 2-3 gerezd zúzott fokhagymát, és annyi lisztet, hogy kicsit hígabb galuskasűrűségű legyen.

Serpenyőben ujjnyi olajat melegítünk, s evőkanállal, egyenként rakjuk bele a masszát, ujjnyi vékonyra szétnyomkodva. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Az olajat időnként pótolni kell.

Önmagában is finom étel, de megkenhetjük tejföllel, vagy reszelt sajtot szórhatunk rá.

 

Forrás: Finta Kata - Süssünk-főzzünk ízesen

Megosztás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.