Hozzávalók: A piskótához: 4 tojás 4 kanál cukor 4 kanál liszt késhegynyi szódabikarbónával 4 kanál víz A töltelékhez: 2 nagy pohár natúr joghurt 3 csomag vaníliás cukor 3-4 kanál cukor ízlés szerint reszelt citromhéj és citromlé ízlés szerint kb. 1 kg eper 1,5 kanál zselatin 1 dl víz A díszítéshez: tejszínhab néhány szem eper
_____
HYPERLINK \l "BM_1"Recept: Epres joghurttorta
HYPERLINK \l "BM_2"Recept: Haltekercsek tejszínes mártásban
HYPERLINK \l "BM_3"Recept: Eperkrémleves túrógombóccal és pirított mundulával
HYPERLINK \l "BM_4"Recept: Sárgaborsófasírt
HYPERLINK "http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=16443&fr=rss"target="_blank">A RECEPT MEGTEKINTÉSE
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése