A hússzeleteket vékonyra kiverjük, sózzuk-borsozzuk, mustárral vékonyan bekenjük és zsiradékon elősütjük, áttesszük másik edénybe.
A zsiradékban 20 dkg gombát és egy kisebb fej hagymát megpárolunk, amikor már majdnem kihűl, hozzáadunk 1 egész tojást, 1 kávéskanál lisztet, 10 dkg reszelt sajtot, 1 csomag finomra vágott petrezselyem zöldjét, és annyi zsemlyemorzsát, hogy kenhető legyen. Sóval, borssal, esetleg még bazsalikommal ízesíthetjük.
Ezzel a masszával kenjük be a szeleteket, összegöngyöljük. Olajjal bekent alufóliákra helyezzük, abba csomagoljuk, s előmelegített sütőben kb. 1 óráig sütjük.
Párolt zöldségkörettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése