1 kg közepes nagyságú krumpli
1 nagy karfiol
1 közepes méretű apróra szeletelt hagyma
3 karikára vágott zöldcsili (1 nagy erős zöld paprika)
1 evőkanál csát maszala
1 bögre víz
2 pohár joghurt
4 evőkanál margarin
só
pár szál koriander zöld (petrezselyem)
1 nagy karfiol
1 közepes méretű apróra szeletelt hagyma
3 karikára vágott zöldcsili (1 nagy erős zöld paprika)
1 evőkanál csát maszala
1 bögre víz
2 pohár joghurt
4 evőkanál margarin
só
pár szál koriander zöld (petrezselyem)
Apró kockákra vágjuk a megtisztított karfiolt és krumplit. Margarinon pirítsuk meg a hagymát és a zöldcsilit, szórjuk rá a csát maszalát és pár pillanatig süssük barnára. Öntsük fel vízzel, ízlés szerint sózzuk és tegyük bele a krumplit és karfiolt. Fedjük le és pároljuk puhára. Díszítsük koriander zöldjével. Melegen tálaljuk.
Forrás: Rosta Erzsébet - Vegetáriánus konyha Indiában
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése