2 nagy sárgarépa
1 nagy fehérrépa vagy paszternák
1 krumpli
1 mogyoróhagyma vagy 2 zöldhagyma
1 csésze zöldbab
2 teáskanál apróra vágott koriander levél (petrezselyem)
3 evőkanál vaj (margarin)
2 bögre forró víz
3 csésze tej
só
késhegynyi őrölt fehér bors
1 evőkanál kukoricaliszt
1 nagy fehérrépa vagy paszternák
1 krumpli
1 mogyoróhagyma vagy 2 zöldhagyma
1 csésze zöldbab
2 teáskanál apróra vágott koriander levél (petrezselyem)
3 evőkanál vaj (margarin)
2 bögre forró víz
3 csésze tej
só
késhegynyi őrölt fehér bors
1 evőkanál kukoricaliszt
Vajban közepes hőfokon süssük 5 percig az apróra vágott zöldségeket meg a zöldbabot. Öntsük fel vízzel, sózzuk és lassan pároljuk, míg megpuhul. Keverjük össze a kukoricalisztet tejjel, adjuk a főtt zöldséghez. Folyamatos kevergetéssel főzzük még néhány percig, szórjuk meg fehér borssal és forrón szervírozzuk.
Forrás: Rosta Erzsébet - Vegetáriánus konyha Indiában
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése