FOKHAGYMÁS PADLIZSÁN BARTÁ

 kg padlizsán
10 gerezd péppé zúzott fokhagyma
4 közepes apróra vágott hagyma
5 felszeletelt zöldcsili (3 zöld hegyes erős paprika), 
2 teáskanál mustármag, 
2 evőkanál apróra vágott korianderlevél (petrezselyemzöldje), 
4 evőkanál margarin, 

A paradicsomos bartánál leírtak szerint grillezzük meg és készítsük el a padlizsánokat. Margarinban pirítsuk meg a hagymát, a fokhagymát, a zöld csilit és a mustármagot, majd tegyük bele az apróra vágott koriander zöldet és a padlizsán pépet. Alaposan keverjük össze és forró tűzőn süssük öt percig. Melegen tálaljuk. 
Adjunk mellé purit és behűtött joghurtot.

Forrás: Rosta Erzsébet - Vegetáriánus konyha Indiában

Nincsenek megjegyzések: