1 kg padlizsán
4 felszeletelt zöld csili (2 erős zöldpaprika)
1 pohár kókuszreszelék
1 mokkáskanál gyömbérpor
1 mokkáskanál őrölt koriander
4 evőkanál margarin
só
4 felszeletelt zöld csili (2 erős zöldpaprika)
1 pohár kókuszreszelék
1 mokkáskanál gyömbérpor
1 mokkáskanál őrölt koriander
4 evőkanál margarin
só
Az előbbi receptnél leírtak szerint készítsük el a padlizsánt. Melegítsünk margarint és tegyük bele a padlizsánpépet az összevágott zöld csilit és a gyömbérport. Öt percig magas hőfokon süssük, majd keverjük hozzá a kókuszreszeléket és a koriandert. Melegen csapátival vagy purival kínáljuk.
Forrás: Rosta Erzsébet - Vegetáriánus konyha Indiában
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése