Gyorsan elkészíthető, ízes-vitaminos leves.
Sok a dolgunk, az ebéd második fogása megvan, de nem maradt sok időnk levest főzni. Íme itt egy jó tipp.
Ha kész, tegyünk hozzá egy teáskanál őrölt pirospaprikát (vigyázzunk, nehogy megégjen!), gyorsan keverjük össze, és lassanként hígítsuk fel annyira, amennyi levesre szükségünk lesz. Ha melegszik, ne hagyjuk magára, mert szeret kifutni, és épp’ a java fut ki az edényből.
Ha felforrt a lé, dobjunk bele nagy adag apróra vágott zöldpetrezselymet és őrölt borsot, s amíg fő, addig szaggassuk bele teáskanállal a levesbetétek között található galuskát. Ha kicsik a galuskák, néhány perc kell hozzá, hogy készre főjön.
Hamar elkészül és tartalmas leves.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése