8 teáskanál vaj
1 csésze liszt
késhegynyi só
1 mokkáskanál kámforkristály (gyógyszertárban kapható)
5 teáskanál tej
1 csésze liszt
késhegynyi só
1 mokkáskanál kámforkristály (gyógyszertárban kapható)
5 teáskanál tej
Szitáljuk át a lisztet. Keverjük ki krémmé a vajat, szórjuk bele a lisztet, sót és a kámfor kristályokat, majd az egészet alaposan dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a tejet és gyúrjunk sima tésztát. Sodorjuk ki a tésztát vékonyra, majd cakkos szélű keksz-szaggatóval vágjuk ki. Szurkáljuk meg a kekszeket egy tűvel. Mérsékelten meleg sütőben süssük halványsárgára. Hűtsük le és légmentes dobozban tároljuk.
Forrás: Rosta Erzsébet - Vegetáriánus konyha Indiában
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése