ANANÁSZ PUNCS

1 csésze cukor
1 darabolt ananász konzerv
1/2 csésze narancs lé
3 evőkanál citrom lé
1 üveg 2 decis szénsavas ásványvíz
1 üveg 2 decis limonádé
néhány mentalevél

Keverjük a cukrot az ananász konzerv levébe, majd melegítsük fel, amíg a cukor feloldódik. Ezután hűtsük le. Az ananász darabkákat vágjuk nagyon apróra kockákra. Keverjük össze a narancs- és a citrom levet. Elegyítsük el narancs-citrom dzsúsz-keveréket az ananászdarabkákkal és a sziruppal. Hűtsük le. Széles szájú poharakban kis gyümölcs villákkal szolgáljuk fel. Mellé hideg szódát és limonádét adjunk.

Forrás: Rosta Erzsébet - Vegetáriánus konyha Indiában

Nincsenek megjegyzések: